Nyílt napot tartunk 2019.06.15

2019. június 15-én a DOE (Drónpilóták Országos Egyesülete) részvételével nyílt napot tartunk a csodaszép környéken elhelyezkedő modellrepterünkön.

Amennyiben az időjárás is úgy akarja, ez a hétvége leginkább a pihenésről és a barátok találkozásáról fog szólni és persze a repülésről. A kellemes időtöltés mellett lehetőséged nyílik beszélgetni velünk, illetve DOE (elnökségi) tagjaival is.

A nyílt napon a fő szerepet a scale repülő modellek, FPV repülők, kisebb habgépek kapják, ennek a prioritásnak figyelembevételével lehetőség nyílik multikopterek, drónok használatára is.

Minden repülés alapfeltétele a modellreptér parancsnokával történő előzetesen egyeztetés, felelősségbiztosítás megléte és a többi repülésben résztvevővel való teljeskörű tisztelet.
A modellreptéren a repülések számára eseti légtér áll a rendelkezésre, viszont figyelembe kell venni, hogy a helyszín véges számú vendéget tud fogadni.

Gyere, mutasd meg a legszebb repülődet, mutasd meg a repülőtudásod, mutasd meg magad és ne felejtsd el hozni a családod is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük